Au început înscrierile la Parângul Night Challenge

O nouă competiție extremă va avea loc în stațiunea montană Parâng. Cea de-a VI-a ediție a Parîngul Night Challenge va avea loc în luna februarie, iar la linia de start sunt așteptați sute de concurenți. Competitorii trebuie să cucerească Vârful Parangul Mic aflat la 2017 m altitudine, în alergare pe timp de noapte.

Evenimentul va avea loc în data de 16 februarie 2019 în stațiunea turistică Parâng din Petroșani-Valea Jiului, dar înscrierile au debutat deja. Organizatorii informează că pentru campionii ediție precedente, înscrierea este gratuită, iar pentru ceilalți competitori taxa de înscriere este de 70 de lei (pentru plata anticipată, până la data de 12.02.2019), respectiv 90 de lei (la fața locului, în ziua concursului).

”Iată-ne ajunşi la ediţia cu numărul VI. Vârful Parângul Mic, aflat la peste 2000 de metri altitudine îşi lansează din nou provocarea atât alergătorilor cât şi schiorilor. Mirajul luminiţelor aprinse în noapte, socializarea între iubitorii sporturilor montane, anunţă adunarea. Cartierul general al cursei va fi la Hotel Rusu. Vă aşteptam cu drag!”,spune Avram Iancu, organizatorul principal al evenimentului.

Valoarea totală a pemiilor este de 10.000 de lei, la care se adaugă un bonus special de 2000 de lei pentru stabilirea unui eventual nou record de cursă.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *