Au început înscrierile pentru admiterea în școlile de poliție

Începând cu 15 februarie 2021, timp de 14 zile, vor avea loc înscrierile candidaților pentru participarea la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, organizează și desfășoară recrutarea și selecția candidaților pentru înscrierea la concursul de admitere – sesiunea februarie – martie 2021, la următoarele instituții de învățământ, respectiv:

  • Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina
  • Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca din subordinea Inspectoratului General al Poliției Române (I.G.P.R.);
  • Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ”Avram Iancu” Oradea din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (I.G.P.F).
  • Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești din cadrul M.Ap.N.

Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare va avea loc până la data de 10 martie 2021.

Urmează susţinerea probei de evaluare a performanţei fizice în centrele zonale de selecţie (în perioada 18-24 martie 2021), iar susţinerea probei de verificare a cunoştinţelor se va realiza la unităţile de selecţie, la data de 27 martie 2021. Examinarea medicală a candidaților rămași în concurs se va realiza după parcurgerea acestor etape.

Puteți candida pe cele 1.283 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și pe 200 de locuri, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Toți cei interesați își pot depune dosarul de recrutare la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

În acest an, candidații vor fi repartizați pentru evaluarea performanței fizice pe centre zonale, în funcție de domiciliu, indiferent de opțiune, astfel:

– Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” – pentru candidații din Municipiul București și județele: Argeș, Călărași, Constanța, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Teleorman, Tulcea;

– Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina – pentru candidații din județele: Brașov, Brăila, Buzău, Covasna, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea;

– Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca – pentru candidații din județele: Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj, Sibiu.

Până în prezent la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, s-au înscris 70 de candidați.

Toate detaliile privind condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat, actele necesare la înscriere și probele de concurs se regăsesc aici: https://hd.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-invatamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *