Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice din județ

În data de 01 ianuarie a.c., în jurul orei 16:10, poliţiştii au identificat în trafic, pe DN7, pe raza orașului Simeria, un bărbat în vârstă de 48 de ani,  care conducea un autoturism, deşi se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului autoturismului, aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,87 mg/l, alcool pur în aerul expirat, fapt pentru a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.


Tot în data de 01 ianuarie a.c., în jurul orei 22:45, un bărbat în vârstă  de 33 de ani, din comuna Certejul de Sus, a fost depistat de poliţişti în trafic, conducând un autoturism pe Calea Zarandului, din Deva. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,43 mg/l, alcool pur în aerul expirat.


În data de 02 ianuarie a.c., în jurul orei 05:20, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Orăștie, care conducea un autoturism pe strada Mureșul, din Orăștie.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,08 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

În cauzele prezentate, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.