Bărbat din Petrila, tâlhărit în propria locuință

În data de 01 ianuarie a.c., în jurul orei 03:15, Poliția Orașului Petrila a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că fratele său, în vârstă de 48 de ani, în timp ce se afla împreună cu un tânăr de 19 ani în locuința sa din Petrila, a fost implicat o stare conflictuală generată de consumul de băuturi alcoolice.

În acest context, tânărul l-ar fi lovit pe bărbatul de 48 de ani cu pumnii în zona capului, iar în momentul în care acesta s-a dezechilibrat și a căzut, tânărul i-a sustras din buzunar 2.000 de euro și 2.300 de lei, după care a părăsit locuința.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în urma unei acțiuni desfășurate de poliţiştii structurilor de ordine publică şi investigaţii criminale din cadrul Poliției Orașului Petrila, a fost depistat tânărul bănuit de comiterea faptei.

Faţă de cel în cauză, în urma administrării probatoriului, Judecătoria Petroșani a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind depus la Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva.

Cu ocazia activităților de cercetare, poliţiştii au mai stabilit că tânărul este bănuit şi de comiterea unei infracţiuni de furt (care figura în evidența dosarelor penale cu autori necunoscuți). Fapta a fost  comisă în noaptea de 04/05.12.2021, când tânărul ar fi sustras un ATV dintr-un garaj din Petrila (vehiculul a fost recuperat, urmând a fi restituit persoanei vătămate).

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.