Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice hunedorene

La data de 30.09.2020, în jurul orei 16:50, un tânăr de 26 de ani, din comuna General Berthelot, în timp ce conducea autoturism pe DJ 687 C, în localitatea Fărcădin, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de carosabil umed, într-o intersecție semnalizată cu indicatoare, la efectuarea virajului la stânga și a pierdut controlul asupra direcției de mers, lovind gardul unui imobil. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Ca urmare a testării bărbatului  cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri,  în jurul orei 11:50, poliţiştii au  identificat în trafic un bărbat de 46 de ani, din Lupeni, care conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, din Lupeni. Acesta a fost oprit şi a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul  nu figurează ca şi posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 În ambele cauze, poliţiştii au  întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.