Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice hunedorene

La data de 19.10.2020, în jurul orei 11:30, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat de 63 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe strada Gheorghe Barițiu, din municipiul Hunedoara. În urma testării bărbatului,  aparatul alcooltest a indicat o concentraţie de 0,55 mg/l, alcool pur în aerul respirat.

La  data de 19.10.2020, în jurul orei 19:45, poliţiştii au depistat în trafic, pe strada Revoluției, din municipiul Hunedoara, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cazul său, aparatul alcooltest a indicat o concentraţie de 1,12 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 19.10.2020, în jurul orei  09:10, poliţiştii au oprit în trafic, pe  strada Mureșului, din municipiul Hunedoara, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Hunedoara. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce anulat.

În data de 19.10.2020, în jurul orei  22:40, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată  despre faptul că pe un drum public din localitatea Sântandrei a avut loc un eveniment rutier.

La fata locului s-a deplasat în cel mai scurt timp o patrulă de siguranță publică, în urma cercetărilor poliţiştii stabilind că evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, ci doar cu avarierea celor două autoturisme implicate (cel condus de o femeie în vârstă de 42 ani, din Bârcea Mare şi un autoturism parcat pe marginea drumului public).

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătoarei autoturismului, a rezultat o concentraţie de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 20.10.2020, în jurul orei 02:30, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Hațeg au oprit pentru control, pe DC79, autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din oraşul Hațeg, cu privire la care au stabilit, în urma verificărilor, că figurează în bazele de date ca având permisul de conducere cu mențiunea reținut.

 În data de 20.10.2020, în jurul orei 23:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Hațeg au oprit pentru control, pe DJ686, autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din oraşul  Hațeg, care se afla la volan, deşi nu deținea permis de conducere.

Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că pentru autoturismul respectiv nu este eliberată asigurarea obligatorie RCA valabilă și are inspecția tehnică expirată din  luna iunie 2019, motiv pentru care au aplicat măsuri de sancționare contravențională și au dispus măsura reținerii plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

În toate cauzele prezentate, poliţiştii au  întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *