Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice hunedorene

În data de 30.10.2020,  în jurul orei 09:00, poliţiştii au oprit în trafic, pe raza municipiului Deva, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Deva. În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că dreptul de conducere al bărbatului este suspendat.

În data de 30.10.2020, în jurul orei 14:10, poliţiştii au  depistat în trafic un bărbat în vârstă de 42 de ani, din judeţul Arad, care conducea un autoturism pe DN 74, pe raza comunei Crișcior,  deşi avea dreptul de a conducere autovehicule suspendat.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a  indicat  o valoare de 1,24 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La data 31.10.2020, în jurul orei 02:50, un tânăr de în vârstă de 26 de ani, din comuna Bucureșci, care conducea un autoturism pe aleea Streiului, din municipiul Deva a fost oprit în trafic de poliţişti şi a fost supus testării cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,87 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 01.11.2020, în jurul orei 18:40, un bărbat în vârstă de 68 de ani, din municipiul. Deva, a condus un autoturism pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Deva și nu a păstrat o distanță de siguranță în mers față de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din  Deva, pe care l-a  tamponat  în partea din spate.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat de 0,75 mg/l, alcool pur în aerul expirat, în cazul conducătorului auto în vârstă de 68 de ani.

La data de 01.11.2020, în jurul orei 17:40, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Băița, a manevrat cu spatele un autoturism pe strada Tudor Maiorescu, din municipiul Deva și nu s-a asigurat suficient, tamponând autoturismul  care circula prin spatele său, condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Deva.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat de 1,71 mg/l, alcool pur în aerul expirat, în cazul conducătorului auto în vârstă de 58 de ani.

În data de 01.11.2020, în jurul orei 01:50, poliţiştii au oprit în trafic, pe DN 66 (zona Bănița), o autoutilitară care se deplasa din direcția Hațeg-Petroșani.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că cel aflat la volan, un tânăr de 28 de ani,  din judeţul Gorj, nu posedă permis de conducere.

La data de 01.11.2020, în jurul orei 17:25, poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe DJ687, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul Hunedoara. În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,73 mg/l, alcool în aerul expirat.

Tot în data de 01.11.2020, în jurul orei 01:25, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Orăștie au fost sesizaţi  de un tânăr de 19 ani, din judeţul Arad,  cu privire la faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au efectuat cercetări şi au stabilit că   tânărul a condus un autoturism pe strada Libertății, din Orăștie,  iar la efectuarea virajului la stânga, pentru a intra pe strada Tudor Vladimirescu, a pierdut controlul asupra autoturismului, lovind bordura de pe partea dreaptă a părții carosabile.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,22 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că tânărul  nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

În toate cauzele prezentate,  poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *