Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice hunedorene

În data de 20.11.2020, în jurul orei 23:50, poliţiştii Formațiunii Rutiere Hațeg au oprit în trafic, pe strada Nicolae Titulescu, din Hațeg, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Sălașu de Sus.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 21.11.2020, în jurul orei 00:10, poliţiştii au oprit în trafic un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Orăștie, care conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu, din Orăștie.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,49 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, poliţiştii au  constatat că tânărul nu posedă permis de conducere.

În data de 22.11.2020, în jurul orei  08:30, poliţiştii rutieri au oprit în trafic,  pe DJ 687, pe raza municipiului Hunedoara, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Hunedoara, care se afla la volan, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

Întrucât bărbatul a mai fost depistat (de trei ori, în ultima lună) în această situație  și se afla sub control judiciar pe o perioadă de 60 zile, față de hunedorean, poliţiştii au luat  măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva şi urmează să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

În data de 22.11.2020, în jurul orei 23:45, poliţiştii Formațiunii Rutiere Brad au  depistat  în trafic un tânăr în vârstă  de 28 de ani, din municipiul Brad, care conducea un autoturism  pe o stradă din municipiul Brad.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a  indicat  o valoare de 0,55 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.