Au pus în pericol siguranţa rutieră hunedoreană

În data de 20.02.2021, în jurul orei 23:25, polițiștii Biroului Rutier Petroșani au oprit în trafic, pe strada Aviatorilor, din Petroșani, autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani, din municipiul Petroșani, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

La data de 20.02.2021, în jurul orei 02:10, un bărbat de 32 de ani, din comuna Șoimuș, care conducea un autoturism pe raza comunei Brănișca, a fost oprit în trafic  de către poliţişti şi testat cu aparatul alcooltest, care a indicat  un rezultat de 0,93 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 20.02.2021, în jurul orei  16:45, polițiștii Formațiunii de Poliție Rutieră Haţeg au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Hațeg, a avut loc un accident eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Echipa operativă deplasată la fața locului a constatat faptul că o femeie în vârstă de 59 de ani, din municipiul București, a tamponat cu autoturismul pe care în conducea un alt autoturism. În cazul femeii, rezultatul afișat de aparatul etilotest a fost  de 0,48 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 În data de 20.02.2021, în jurul orei 19:40, poliţiştii au oprit  pe DC86 un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Sarmisegetusa, care conducea  un tractor ce nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar tractorul pe care îl conducea nu era înmatriculat în circulaţie. De asemenea, în urma testării, aparatul etilotest a indicat o valoare de  1,74 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Din verificările efectuate, poliţiştii au mai constatat că bărbatul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, și-a agresat părinții (care nu au dorit să depună plângere  scrisă), după care a plecat cu tractorul de acasă.

În cauză, poliţiştii au fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor  de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, conducere  sub influența băuturilor alcoolice, conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumul public şi violență în familie şi au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, faţă de bărbat.

 La data de 20.02.2021, în jurul orei 21:30, un bărbat de 34 de ani, din Hunedoara, a fost depistat în trafic de poliţişti, pe bulevardul Dacia, din  Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,66 mg/l, alcool în aerul expirat.

La data de 21.02.2021, în jurul orei 18:30, poliţiştii au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 69 de ani, din comuna  Brănișca, care conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest,  care a indicat un rezultat de 0,83 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 În data de 21.02.2021, la ora 12:35, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada 8 Martie, din Petrila, autoturismul condus de  un bărbat de 70 de ani, din Petrila.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcoolscop, care a indicat valoarea de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 În data de 21.02.2021, în jurul orei 03:55, poliţiştii au identificat în trafic, pe bulevardul Păcii, din Lupeni, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Lupeni.

Conducătorul auto a fost  testat cu aparatul alcooltest, care a indicat un   rezultat de  0,61 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La data 21.02.2021, în jurul orei 02:10, poliţiştii au oprit în trafic, pe raza municipiului Deva, autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Deva, cu privire la care au stabilit, în urma verificărilor efectuate, că nu posedă  permis de conducere.

Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,26 mg/l, alcool în aerul pur expirat.

În toate cazurile prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *