E scris în stele – luni, 25 octombrie 2021

Aspectul astrologic principal al zilei este înfăptuit de către opoziţia Lunii de pe Gemeni cu Venus de pe Săgetător. Acest eveniment celest ne poate provoca stări de: indispoziţie, nemulţumire, indolenţă, nehotărâre, indiscreţie, autoindulgenţă şi hipersensibilitate. Cheia remedierii acestor predispoziţii astrale mai nefaste stă în dezvoltarea personală a unor trăsături şi atitudini ce ţin de: maturitate, adaptabilitate, sociabilitate, amiabilitate şi blândeţe în manifestări.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Puteţi manifesta o stare de confuzie şi de îndoială de sine. Nu este un moment oportun pentru decizii importante. Ar fi indicat să nu călătoriţi în această zi, auspiciile perioadei nefiind tocmai prielnice.

 

TAUR: Ar fi recomandabil să daţi dovadă de ceva mai multă chibzuinţă în chestiuni de ordin financiar. Se mai poate prezenta şi un risc semnificativ de incidente ori accidente, pentru voi ori pentru o femeie mai tânără apropiată vouă.

 

GEMENI: Vă veţi arăta cumva mai emoţionali, hipersensibili şi mofturoşi. Nu este o zi bună pentru acțiuni și activități de ordin pragmatic. Mai multă atenţie şi în cuplu, spre a nu provoca unele reacţii dure din partea persoanei dragi.

 

RAC: O femeie vă poate sabota indirect în întreprinderile zilei. Fiţi ceva mai atenţi şi cu sănătatea. Aceia care lucrează în această zi pot întâmpina unele divergenţe mărunte, dar cam sâcâitoare, cu colegii.

 

LEU: Nu ar fi indicat să vă bazaţi prea mult pe prieteni per ansamblul acestei zile. Atunci când discutăm de dragoste, căutaţi să nu daţi curs unor porniri afective discutabile. Nu este un moment bun pentru speculă.

 

FECIOARA: Imaginea voastră socială ar putea avea de suferit din cauza unor zvonuri neîntemeiate. Se pot ivi şi blocaje în relaţia cu o femeie mai tânără din familie. Nu faceţi achiziţii majore pentru casă.

 

BALANŢA: Puteţi prezenta un simţ moral cumva mai îndoielnic și discutabil. Nu este o zi potrivită pentru călătorii. Căutaţi să fiţi mai echilibraţi, mai diplomaţi şi mai pozitivi în discursul acestei zile.

 

SCORPION: Ar fi recomandabil să vă controlaţi orice izbucnire emoţională neproductivă. Se pot ivi unele dificultăţi în relaţia cu o femeie din proximitate. Fiţi mai economi şi feriţi-vă de achiziţii superficiale.

 

SĂGETĂTOR: Gestionarea vieţii sentimentale vă poate reda unele complicaţii pentru această zi. Nu este o perioadă cu noroc pentru afaceri, negocieri şi alte acorduri. Domoliţi-vă egoismul şi delimitaţi-vă de orice acţiune neetică.

 

CAPRICORN: Puteţi resimţi unele mici neplăceri legate de sănătate. Dacă munciţi, faceţi-vă treaba la un standard cât mai înalt de calitate! Nu este o zi de bun augur pentru a vă implica în relaţii sentimentale ascunse.

 

VĂRSĂTOR: Nu aveți parte de un moment favorabil pentru petreceri şi alte evenimente cu notă distractivă. Prietenii vă pot prilejui unele dezamăgiri. Puteţi întâmpina şi un dialog mai aspru cu o femeie mai tânără.

 

PEŞTI: Unele evenimente mai curioase vă pot perturba liniştea din sânul familiei. O femeie mai tânără, dar cu influenţă şi renume, se poate împotrivi reuşitei voastre sociale. Căutaţi să prezentaţi o imagine de sine ceva mai responsabilă!

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *