Autobergamo termină turul pe poziția secundă

În această seară se va disputa ultimul meci al etapei a IX-a din Liga 1 de futsal, cel dintre Gloria Buzău și Informatica Timișoara, dar clasamentul la finalul turului sezonului regulat este cunoscut deja. “Campioană de toamnă” este United Galați, cu 22 de puncte (echipă penalizată cu trei puncte, n. a.), iar pe locul secund va încheia turul, într-o proporție de 99,9%, Autobergamo Deva, cu 20 de puncte.

După despărțirea de fostul antrenor, Luis Fonseca Cilleros, devenii au câștigat, sub comanda interimarului Adrian Moț, meciurile din ultimele două etape ale turului, trecând, în ordine, cu 5-3, acasă, de Imperial Wet Miercurea Ciuc, și cu 3-1, în deplasare, de Poli Iași. Pe locul trei, cu 20 de puncte, este Informatica Timișoara. Locurile 4-6, care asigură, și ele, calificarea în play-off, sunt ocupate, în ordine, de Dunărea Călărași (17 puncte), Imperial Miercurea Ciuc (16) și FK Odorheiu Secuiesc (14), iar în partea inferioară a clasamentului, respectiv pozițiile 7-10, găsim pe Poli Iași (9 puncte), Gloria Buzău (6), Clujana Cluj (3) și Bukovina Vicov (0).

În acest an se vor disputa și primele trei etape ale returului sezonului regulat din Liga 1 de futsal, în runda următoare Autobergamo Deva urmând a juca în deplasare, pe terenul celor de la Clujana Cluj, partida având loc duminică, 18 noiembrie, cu începere de la ora 15.00, într-un meci mai mult decât abordabil. Apoi pentru deveni va veni un nou meci mai lejer, acasă, cu Bukovina Vicov, pentru ca, în ultima partidă oficială din acest an pentru Autobergamo să vină derby-ul din deplasare cu Informatica Timișoara.

Reamintim că în play-off se califică primele șase echipe de la sfârșitul sezonului regulat, iar în faza superioară a campionatului acestea vor fi împărțite în două grupe a câte trei formații fiecare, câștigătoarele acestora urmând a-și disputa marea finală. Obiectivul celor de la Autobergamo pentru această ediție din Liga 1 de futsal este recucerirea titlului de campioană națională, sezonul trecut devenii terminând pe locul al treilea, după Informatica Timișoara și United Galați.

 

Amarildo Szekely    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *