Autoritățile din Hațeg nu sunt de acord cu majorarea prețului la apă

Autoritățile locale din Hațeg nu sunt de acord cu majorarea prețului la apă. Apa Prod a adresat o solicitare în acest sens. Consilierii locali din Hațeg au studiat problema și au concluzionat că nu sunt de acord ca abonații să plătească mai mult pentru serviciile de apă și canal.

“Vă informăm prin prezentul că S.C.APAPROD SA Deva a solicitat acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local Hațeg în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „AQUA PREST” Hunedoara în scopul majorării prețului la apă și canal. În ședința Consiliului Local Hațeg din 25.07.2019, a fost pus pe ordinea de zi proiectul de hotărâre nr.143/2019, prin care s-a propus acordarea/neacordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local Hațeg de a vota în Adunarea Generală a Asociației AQUA PREST. Consiliul Local Hațeg a votat împotriva majorării prețurilor la apă și canal și nu a fost de acord cu aceste majorări”, arată Primăria orașului Hațeg.

Potrivit informațiilor Apa Prod, pentru apa potabilă populația plătește 4,15 lei/mc, inclusiv TVA, iar ceilalți utilizatori plătesc 3,81 lei/mc, exclusiv TVA. La capitolul canalizare epurare tarifele sunt : 2,725 lei/mc pentru populație, inclusiv T.V.A. și 2,50 lei/mc pentru restul utilizatorilor, exclusiv t.v.a.

Tarifele se aplică pentru toate localitățile din aria de operare a SC APA PROD SA.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *