Autoritățile locale de la Petroșani se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă

Autoritățile locale de la Petroșani se pregătesc deja pentru sărbătorile de iarnă. Cu trei luni înaintea sărbătorilor de Crăciun, Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat a scos la licitație contractul privind “Furnizare prin închiriere produse pentru iluminatul ornamental festiv din perioada sărbătorilor de iarnă 2018 – 2019 din municipiul Petroșani”. 397.430 de lei este valoarea inițială a contractului, însă aceasta poate să scadă în urma licitației.

“Cu ocazia sărbătorilor de iarnă în municipiul Petroșani, autoritatea contractantă, Direcția Administrarea Domeniului Public și Privat, intenționează să închirieze prin procedura de achiziție publică, o gamă cât mai variată de produse decorative destinate iluminatului ornamental festiv și decortativ, confecționate pe baza ultimelor tehnologii cu LED-uri, care conferă calitate, se conformează standardelor de siguranță, sunt destinate decorațiunilor pentru exterior, și care datorită designului atractiv produc un efect vizual și un impact deosebit. Autoritatea contractantă a optat pentru tehnologia LED, deoarece aceasta oferă beneficii substanțiale cum ar fi: culori mai intense, mai clare și mai luminoase, pierderi mai scăzute de flux luminos și consum redus de energie”, arată caietul de sarcini.

Autoritățile locale promit că iluminatul ornamental va fi unul feeric. Vor fi montate figurine specifice sezonului de iarnă, care vor conferi o atmosferă de poveste, de sărbătoare.

“Pentru a conferi un aspect de sărbătoare, se achiziționează, prin închiriere următoarele produse – articole decorative, respective baghete luminoase, figurine luminoase, țurțuri luminoșI, șiruri luminoase, perdele luminoase, bannere luminoase șI fântână luminoasă necesare pentru iluminatul ornamental festiv”, mai arată documentația.

Autoritățile locale de la Petroșani au solicitat “figurină luminoasă tridimensională sub formă de cerb, figurină luminoasă tridimensională sub formă de înger, figurină  tridimensională sub formă de candelă, urare tridimensională 2019, figurină tridimensională sub formă de brad de Crăciun, figurină luminoasă tridimensională, personaj Moș Crăciun, figurină luminoasă tridimensională sub forma unor cristale de gheață, figurină tridimensională sub forma unui tren cu minim un vagon, baghetă curgătoare tip con curgător, figurină luminoasă 3D cu leduri sub forma unui con de steluțe, figurină luminoasă bidimensională cu leduri sub forma unui brad de Crăciun cu steluță în vârf, cu efect de sclipire”.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *