Bărbat din Hunedoara, căutat pentru acuzațiile de viol și lipsire de libertate

Ieri, 10 iunie, în jurul orei 01.00, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către o femeie din localitate cu privire la faptul că, în timp ce desfășura activități de taximetrie, a fost abordată de un client, care a solicitat sa il transporte in cartierul Hășdat. Ajunși la destinație, barbatul a lovit-o si a amenințat-o, cerându-i să îl transporte pe un câmp, in afara localității, unde, sub amenințare, a întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

Polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, iar in scurt timp, in urma cercetărilor efectuate, au reușit identificarea unui bărbat de 41 de ani, din Hunedoara, bănuit de comiterea faptelor. Pe numele bărbatului a fost emis mandat de aducere, iar polițiștii desfășoara activități în vederea depistării și tragerii la răspundere penală a acestuia. În acest caz a fost implicat intreg colectivul Poliției Municipiului Hunedoara, dar și polițiști de la alte subunitati din județ, care cooperează la activitățile vizând prinderea acestuia.

Bărbatul căutat se numește Batalan Petru și are următoarele semnalmente: înălțime – 1.70 m, constituție atletică, ten măsliniu. El este recidivist, a ispășit mai multe condamnări pentru tâlhărie și viol, în perioada 2003-2017. A fost eliberat în octombrie 2017.

Azi se va merge cu propunerea de arestare în lipsă. Deocamdată e căutat.

Cei care îl recunosc sunt rugați să apeleze de urgență nr. 112.

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.