Bărbat cercetat după ce şi-a omorât sora

Un bărbat de 48 de ani este cercetat de poliţiştii doljeni după ce şi-a omorât sora, lovind-o cu un corp dur în cap. El a fost găsit de poliţişti în zona locuinţei femeii.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, luni după-amiază, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 51 de ani, din comuna Ţuglui, ar fi fost ucisă de către fratele său,în locuinţa acesteia.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj precum şi Serviciului Criminalistic Dolj care efectuază cercetări sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, stabilindu-se faptul că bărbatul în cauză i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri în zona capului cu un corp dur”, se arată în comunicat.
Sursa citată menţionează că bărbatul bănuit de comiterea faptei, de 48 de ani, din comuna Ţuglui, a fost depistat de poliţişti în zona locuinţei, imobilizat şi dus la sediul poliţiei.
El este cercetat pentru omor.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *