Bărbat cercetat pentru că şi-a bătut şi lovit cu maşina „iubita”, pe motiv că aceasta a refuzat să se mai prostitueze pentru el

Procurorii DIICOT Ploieşti cercetează, sub acuzaţia de trafic de persoane, un bărbat care ar fi exploatat o tânără pe care a racolat-o prin metoda „loverboy” şi pe care a convins-o să se prostitueze, timp de aproape un an, în folosul său. Când femeia a refuzat să mai facă acest lucru, el ar fi bătut-o şi lovit-o cu maşina.

 

„Din cercetări a rezultat că, în perioada iulie 2020 – aprilie 2021, folosind metoda «loverboy», persoana bănuită ar fi racolat victima, în vederea exploatării sexuale a acesteia, în judeţul Prahova, în schimbul obţinerii de foloase materiale. De asemenea, în momentul în care victima nu ar mai fi dorit să continue activităţile, persoana bănuită ar fi ameninţat-o şi agresat-o. Totodată, din cercetări a reieşit faptul că pe fondul unor neînţelegeri, persoana bănuită ar fi lovit victima cu autoturismul. În urma evenimentului rutier, aceasta ar fi suferit leziuni traumatice”, au transmis, miercuri, anchetatorii.

 

În acest dosar au fost duse la sediul DIICOT Ploieşti, pentru audieri, 12 persoane, iar poliţiştii şi procurorii au făcut o percheziţie la domiciliul suspectului.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *