Bărbat de 33 de ani, căutat de familie și poliție

La data de 21.06.2021, ora 17:15, Poliția Municipiului Petroșani a fost  sesizată de o femeie  cu privire la  faptul că, în seara zilei de 20.06.2021, în jurul orei 21:00,  soțul său, MAXIM ION-CRISTI (foto), în vârstă de 33 ani,  a plecat  în mod voluntar de la domiciliul comun din municipiul Petroșani și nu a mai revenit.

La momentul plecării, bărbatul purta un tricou de culoare alb cu gri, bluză de trening, de culoare albastră, pantaloni tip blue-jeans și încălțăminte de culoare neagră  cu verde.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,65 m, păr scurt, brunet, ochii căprui, iar ca semne particulare prezintă pe antebrațul drept un tatuaj cu inscripția ”Te iubesc, Alina” iar pe mâna stângă are tatuată o stea.            În cauză, poliţiştii au constituit o echipă operativă ce desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării bărbatului, care a fost pus în urmărire națională.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.