Bărbat din Deva, dat dispărut, căutat de familie și poliție

La data de 28.12.2019, în jurul orei 11:30,  Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Deva, cu privire la faptul că fratele său, POPA DAN-ALIN, de 50 ani, din municipiul Deva, în data de 25.12.2019, în urma unor discuții în contradictoriu cu mama sa, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

 

Bărbatul se pare că are asupra sa actele de identitate, iar la momentul dispariției era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de trening de culoare gri închis, geacă de puf de culoare gri, căciulă de culoare verde cu gri și pantofi sport de culoare neagră.

Semnalmente: înălţime: 1,70 m, aproximativ 50 kg., ochi căprui, față ovală, sprâncene arcuite, păr șaten tuns scurt, poartă mustață în lungime de circa 1-2 cm, fără semne particulare, tatuaje sau cicatrici.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării bărbatului, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celui în cauză  şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *