Bărbat plecat la muncă în Franța, dat dispărut

La data de 17.10.2022, în jurul orei  15:25, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată de o tânără cu privire la faptul că  tatăl ei, PAUL ADRIAN (foto), în vârstă de 47 de ani, din Lupeni, a plecat în data de 07 octombrie 2022, la muncă în Franța, împreună cu un prieten din Aninoasa.

În data de 10 octombrie 2022, tânăra a apelat numărul de telefon al tatălui său, însă a răspuns prietenul acestuia, din Aninoasa, care i-a spus că în data de 08 octombrie 2022, tatăl ei a plecat la cumpărături, din locul unde erau cazați, iar de atunci nu a revenit și nu mai știe nimic despre el.

Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,65-1,70 m,  calviție totală, constituție atletică, ochi căprui-verzui, purta barbă tunsă scurt, iar ca semn particular, are o cicatrice liniară pe antebrațul drept, cu o lungime de aproximativ 5 cm.

Din momentul primirii sesizării privind cele două plecări voluntare, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării persoanelor în cauză.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celor în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *