Laurențiu Nistor și-a angajat ILEGAL fiica și ginerele la cabinetul parlamentar

Președintele PSD Hunedoara s-a aflat în conflict de interese administrativ. Acesta și-a angajat ILEGAL fiica și ginerele la cabinetul parlamentar, de unde au încasat 80.000 de lei. Decizia privind conflictul de interese este definitivă. Înalta Curte de Casație și Justiție a admis recursul formulat de Agenția națională de Integritate, după ce la Curtea de Apel Alba Iulia Laurențiu Nistor a avut parțial câștig de cauză.

”Admite recursul declarat de pârâta Agenţia Naţională de Integritate împotriva sentinţei nr. 55 din 11 martie 2016 pronunţată de Curtea de Apel Alba Iulia – Secţia de Contencios administrativ şi fiscal, în dosarul nr. 716/57/2015. Casează sentinţa recurată şi, rejudecând : Respinge acţiunea reclamantului Nistor Laurenţiu ca neîntemeiată. Respinge recursul declarat de reclamantul Nistor Laurenţiu împotriva sentinţei nr. 55 din 11 martie 2016 pronunţată de Curtea de Apel Alba Iulia – Secţia de Contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 22 octombrie 2018”, arată decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Potrivit ANI, Ioana Liana Nistor (căsătorită Bălan) a fost angajată la cabinetul parlamentar al lui Laurențiu Nistor în perioada 12.01.2009 – 19.12.2012.  La același cabinet parlamentar și tot în acea perioadă a fost angajat și ginerele lui Laurențiu Nistor, iar cei doi au încasat în această calitate 80.000 de lei.

 

Monika BACIU

Un comentariu la „Laurențiu Nistor și-a angajat ILEGAL fiica și ginerele la cabinetul parlamentar

  • 24 octombrie 2018 la 12:05
    Permalink

    Să-i răspundem în limbajul pe care el și colegul lui de la CJ îl înțeleg cel mai bine: „’te dreaq!”

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *