Bărbat reţinut după ce a accidentat mortal un copil de şapte ani care mergea pe bicicletă, iar apoi a fugit

Un bărbat de 30 de ani din judeţul Dolj a fost reţinut după ce a lovit mortal cu maşina un copil de şapte ani care mergea pe bicicletă, iar apoi a plecat de la locul accidentului.

Potrivit Poliţiei Judeţene Dolj, accidentul s-a produs duminică seară, în comuna Bistreţ, poliţiştii din municipiul Băileşti fiind sesizaţi printr-un apel 112.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că un autoturism, care se deplasa pe DN 55 A, în comuna Bistreţ, ar fi accidentat un copil care se deplasa pe bicicletă, după care şi-ar fi continuat deplasarea, părăsind locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Din păcate, în urma evenimentului rutier, copilul de 7 ani a decedat la faţa locului”, a arătat sursa citată.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi au  continuat cercetările, pentru a-l identifica pe şofer.
„În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat conducătorul auto, în persoana unui tânăr de 30 de ani, din comuna Bistreţ, care a fost reţinut  24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj”, a menţionat Poliţia.
Marţi, pe numele său va fi emisă propunere de arestare preventivă.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *