Bărbatul a plecat cu scuterul și nu s-a mai întors

La data de 21.01.2021, Poliţia Stațiunii Geoagiu a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 71 de ani, din satul Aurel Vlaicu,  cu privire la faptul că fiul său SUCIU MARIUS GHEORGHE, de 31 de ani (foto),  la data de 19.01.2021, în jurul orei 12:00, a plecat cu motoscuterul de la domiciliul său (situat în satul Aurel Vlaicu) către  serviciu (fiind angajat la o societate din Orăștie) și nu a mai revenit acasă.

Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: 1,70-1,75 m înălțime, ochi verzi, constituție slabă, păr șaten tuns scurt, barbă nerasă, fără semne particulare, cicatrici sau tatuaje.

La data plecării, era îmbrăcat cu o geacă de culoare roșu cu albastru în carouri cu glugă, pantaloni albaștri tip salopetă, în picioare era încălțat cu o pereche de ghete culoare nespecificată, iar pe cap purta gluga de la geacă și peste glugă casca de protecție de la motoscuter.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au efectuat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *