Barieră furată la nici 24 de ore de la montare

Primăria Municipiului Petroșani, prin Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat, a încercat să împiedice depunerea necontrolată de deșeuri la depozitul din zona Golgota prin montarea unei bariere.

 

„Numai că, bariera montată vineri după-amiaza a fost sustrasă până sâmbătă dimineața de persoane încă neidentificate. Municipalitatea îi avertizează pe cei care și-au făcut un obicei de a pătrunde, în mod nelegal, în zona acestui depozit de deșeuri că locația este monitorizată și orice încălcare a reglementărilor legale în domeniu conduce la aplicarea de sancțiuni contravenționale prevăzute de legislația în domeniu”, arată municipalitatea de la Petroșani.

 

De precizat că pe terenul intravilan de strada Cucului din Petroșani, în zona Golgota, pe o suprafață de 3.000 mp, funcționează un depozit AUTORIZAT de instituțiile abilitate pentru depozitarea deșeurilor vegetale și a deșeurilor inerte, inclusiv cele rezultate din construcții sau demolări. În urmă cu circa doi ani de zile, un incendiu a cuprins zona în care ardeau deșeurile aflate pe depozitul necontrolat pe circa 3000 de metri pătrați.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.