Brad: Nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu un autoturism

În data de 24.08.2020, ora 12:29, Poliţia Municipiului Brad, a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că, pe DN 76 în comuna Luncoiu de Jos, sat Dealul Mare, a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicate două autovehicule.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii rutieri, ocazie cu care au constatat faptul că un bărbat de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 166C din direcția Vălișoara către Luncoiu de Sus, la intersecția cu DN 76, km 20+900m, nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 27 de ani, care se deplasa regulamentar pe DN76 din direcția Deva-Brad. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a numitei şoferiţe, care a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul numitei şoferiţe, iar a conducătorului auto, rezultatul a fost 0, 21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz, ambilor li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru infracțiunea de  vătămare corporală din culpă.

 

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *