O hunedoreancă de 19 ani s-a răsturnat cu mașina pe DN76

În data de 20.04.2019, ora 03:35, Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe DN 76 pe raza comunei Ribița a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu o victimă.

Poliţiştii ajunși la faţa locului, au constatat că, o tânără în vârstă de 19 ani din comuna Baia de Criș, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, din direcția Brad spre Oradea, aflându-se singură în autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a derapat răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză redusă şi atenţie sporită, să respecte indicaţiile semafoarelor şi ale poliţiştilor rutieri şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de rulare.

Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere, poliţiştii le recomandă, de asemenea, conducătorilor de autovehicule să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculul din faţă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.