Dublă prestație de excepție a unui elev de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță”, din Deva

La prima ediție a Concursului național de colinde și cântece de Crăciun, intitulat „Poveste de iarnă”, organizat în mediul online de o școală de artă din capitală, elevul Arhip Andrei Dumitru de la Liceului de Arte „Sigismund Toduță”- Deva, a obținut un meritos Premiul I de Excelență și Premiul pentru Compoziție. La competiție au participat 58 de concurenți din întreaga țară.

 „În perioada 12-13  decembrie 2020 a avut loc prima ediție  a Concursului național de colinde şi cântece de Crăciun „POVESTE DE IARNĂ”, organizat de Şcoala de Arte „JANINA BĂDICI” din Bucureşti, concurs desfăşurat în mediul online şi care a fost transmis live pe pagina de Facebook destinată competiției.

Concursul este adresat atât profesioniştilor, cât şi amatorilor, cu vârsta cuprinsă între 4 şi 60 de ani, care studiază pian, canto, chitară şi vioară. Reprezentantul Liceului de Arte „Sigismund Toduță”-Deva, elevul Arhip Andrei Dumitru din clasa a VII-a pian (anul 1 de studiu), clasa prof. Popa-Morait Cristina a participat în cadrul secțiunii rezervate instrumentului cu claviatură alături de încă 58 de concurenți din întreaga țară.

Prin prestația sa de excepție, Andrei a obținut din partea juriului concursului Premiul I de Excelență şi Premiul pentru compoziție”, informează purtătorul de cuvânt al liceului din Deva, prof. Mariana Onțanu Crăciun.

Potrivit sursei citate, tânărul devean, Arhip Andrei Dumitru- elev în clasa a VII-a, a obținut rezultate similare la un alt concurs online, la categoria „Profesioniști”, care a avut loc în perioada 12-13 decembrie intitulat Magic Piano.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *