BREAKING NEWS: Bărbat decedat în Munții Retezat

Un bărbat a decedat, ieri seară, într-o zonă greu accesibilă din Munții Retezat, în urma unui infarct. Salvatorii montani au transportat victima și au predat-o echipajului de la IML.

Salvamontiștii hunedoreni au anunțat, ieri seară, în jurul orei 20:00, că două echipe de salvatori intervin în Retezat.

Unei persoane de sex masculin, ce facea parte dintr-un grup de 3 turiști, i s-a facut rau intr-o zona greu accesibila pe Rau Ses. O echipa de salvatori montani a plecat imediat spre acest caz. Acțiunea salvatorilor montani s-a finalizat, din nefericire, prin transportarea si predarea la IML a persoani decedate. Se pare ca bărbatul ar fi facut infarct, undeva intr-o zona salbatica a Retezatului, pe Rau Ses.

Din cauza conditiilor nefavorabile, o persoana de sex feminin a alunecat pe piatra umeda si a suferit o afectiune a unui membru inferior. Salvatorii montani de la punctul de permanenta Pietrele au intervenit si au imobilizat victima pe targa. Aceasta  a fost coborata spre Carnic pentru a fi predata serviciilor medicale specializate. Această acțiune s-a finalizat prin coborarea de pe munte a femeii cu entorsa la glezna dreapta.

știre în curs de actualizare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *