BREAKING NEWS: Vetuța Stănescu președinte interimar al PNL Hunedoara

Conform informațiilor de ultim moment, în urma ședinței Biroului Executiv național al PNL , Vetuța Stănescu a devenit președinte interimar al organizației PNL în județul Hunedoara. Propunerea a fost făcută de președintele PNL Ludovic Orban. Vetuța Stănescu va conduce PNL Hunedoara până când se vor organiza alegeri în organizație, la începutul anului viitor.

Biroul Executiv al PNL, la propunerea președintelui partidului, domnul Ludovic Orban, a hotărât să mă desemneze pentru funcția de președinte interimar al organizației județene PNL Hunedoara.

Este o decizie care mă onorează. Îi mulțumesc domnului președinte Ludovic Orban și conducerii centrale a PNL pentru susținere și încredere. În același timp, funcția de președinte interimar al PNL Hunedoara este și o mare responsabilitate. Știu că va fi o muncă grea, dar mă bazez pe echipa PNL Hunedoara, colegi pe care îi cunosc foarte bine și alături de care sunt convinsă că vom avea rezultatele pe care oamenii le așteaptă de la noi.

N-am fugit niciodată atunci când am avut în față provocări, indiferent de situațiile pe care mi le-a rezervat viața și indiferent de funcțiile pe care le-am deținut. Voi face tot ce depinde de mine pentru ca, alături de colegii mei, să ducem organizația județeană acolo unde îi este locul, adică la vârful politicii hunedorene.

Îi mulțumesc domnului Lucian Heiuș pentru munca pe care a depus-o la PNL Hunedoara. După ani de disensiuni și probleme interne, PNL Hunedoara este acum o organizație stabilă. Știu că este un om de echipă și ne va fi alături pentru că avem nevoie de experiența lui pe mai departe.

Îi asigur pe toți colegii mei din PNL Hunedoara de întreaga mea susținere și am convingerea că împreună putem forma o echipă puternică și competentă, așa cum hunedorenii așteaptă de la noi!”, a scris Vetuța Stănescu pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.