Bursa generală a locurilor de muncă – 20 mai 2022

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează, vineri, 20 mai 2022, între orele 1000 –1300,

Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Acţiunea se va desfăşura în această zi, atât pe plan naţional, cât şi în reţeaua teritorială a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, în următoarele locații:

  • Deva – Centrul Cultural “Drăgan Muntean”- Piaţa Victoriei, nr.7
  • Hunedoara – Galeriile de Artă – str. George Enescu, nr.6
  • Petroşani – Primăria Petroşani -Sala de Marmură, str. 1 Decembrie 1918, nr.93
  • Orăştie – Sala Astra, str. Armatei, nr.19A
  • Brad – Casa de Cultură, str. Independenţei, nr.7
  • Haţeg – Casa de Cultură, Piaţa Bucura, nr.3

 

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la acest eveniment, pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 19 mai 2022 la sediul AJOFM Hunedoara din municipiul Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, tel. 0254.216.151 sau la cea mai apropiată agenţie locală pentru ocuparea forţei de muncă.

 

 

Director Executiv,

Georgeta Angelica TOMUŢA

 

foto: Bursa locurilor de muncă organizată la Orăștie de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara/14.04.2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *