Infracțiuni în traficul hunedorean soldate cu dosare penale

La data de 14 mai 2022,  ora 19:21, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost depistat în trafic de către poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Simeria, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 700, pe raza localităţii Sântandrei, care avea o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

La data de 15 mai 2022, în jurul orei 16:05, poliţiştii rutieri din cadrul  Poliției Municipiului Lupeni au depistat în trafic pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Lupeni, un bărbat în vârstă de  44 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

 

La  data de 15 mai 2022, ora  19:04,  poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu din municipiul Deva care, în urma testării cu aparatul alcooltest,  a rezultat o valoare de  0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

 IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *