Bursierii pleacă în tabere

Cei mai buni studenți ai Universității din Petroșani pleacă în tabere. La munte sau la mare vor pleca cei care urmează cursurile facultăților din cadrul Universității Petroșani. Locurile în taberele destinate studenților au fost suplimentate.

“Am împărțit locurile pe facultăți, iar după ce au fost împărțite s-a mai primit o suplimentare care ne-a bucurat. Studenții sper să se simtă bine în aceste tabere mai ales că acolo se leagă prietenii și cunosc colegi din alte centre universitare. Fac schimburi de experiențe, culturale și sportive. Prioritate au studenții cu cele mai bune rezultate la învățătură. Se mai ține cont și de activitățiile sportive și culturale și artistice și chiar de voluntariat, dar predomină activitatea profesională. Aici se pot vedea indirect și rezultatele cadrelor didactice și eu sunt convins că această simbioză între carele didactice și studenți au dat rezultate”,  a declarat prof. Univ. dr. Ing. Radu Sorin Mihai, rectorul Universității Petroșani.

Pot beneficia de locuri gratuite în taberele studentești studenții din ciclurile de licență și masterat înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență, integraliști, cu vârsta de până la 35 de ani.

 

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *