Cabanierii din Parâng cer sistarea lucrărilor la drum

Doi cabanieri din stațiunea montană Parâng solicită sistarea lucrărilor la drumul care ar trebui să ducă în stațiunea montană. Nici nu a demarat bine investiția că doi cabanieri au depus o sesizare prin care cer sistarea lucrărilor, pe motiv că pe sub drum există niște conducte de apă. Potrivit primarului municipiului Petroșani, situația urmează a fi analizată. În plus, până acum au existat discuții cu cabanierii, însă niciunul nu ar fi ridicat vreo astfel de problemă.

“O să verificăm care este situația în teren și o să găsim o soluție. Dacă e așa, probabil va trebui să ne înțelegem cu acești proprietari de cabane, dacă nu, trebuie găsită o altă soluție. E vorba de o parcare care este în proiect, aferentă unei porțiuni de 80 de metri lungime. Până acum nu s-au ridicat aceste probleme. Din ce știu eu despre acea conductă de apă, trebuie să vedem pe unde e trasă, pe domeniul public sau pe domeniul privat. O să mergem în teren”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

De precizat este faptul că lucrarea este întârziată cu doi ani de zile din cauza contestațiilor. Acum, când în sfârșit au ajuns utilajele în teren, există depuse sesizări prin care se cere oprirea lucrărilor.

 

 

Monika BACIU

Un comentariu la „Cabanierii din Parâng cer sistarea lucrărilor la drum

  • 2 octombrie 2018 la 9:21
    Permalink

    Motive , motive , … motive si pentru drumul spre Herculane , DN 7A spre Voineasa si Transalpina , …

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *