Finanțare prin PNRR pentru dotarea și modernizarea a 40 de cabinete medicale de familie, din județul Hunedoara

40 de Cabinete ale Medici de familie din județul Hunedoara au fost preselectate pentru finanțare prin PNRR!
Medicii de familie din localitățile: Balşa, Geoagiu, Aninoasa, Dobra, Boşorod, Vaţa de Jos, Vălişoara, Baru, Ghelari, Pui, Certeju de Sus, Baia de Criş, Romos, Râu de Mori, Densuş, Rapoltu Mare, Teliucu Inferior, Buceş, Romos, Veţel, Gurasada, Orăştioara de Sus, Bucureşci, Sălaşu de Sus, Uricani, Crişcior, Peştişu Mic, Sarmizegetusa, General Berthelot, Băiţa vor beneficia de fonduri prin PNRR.
👉 Obiectivul Investiției:
Reabilitarea, modernizarea și dotarea cabinetelor de asistență medicală primară cu facilități de screening, diagnostic precoce și monitorizare a pacienților cronici.
👉 Dotarea va cuprinde: aparatură de laborator de tip ”point of care”, echipamente medicale de tipul: electrocardiograf, ecograf, mobilier medical și instrumentar medical; vor fi alocate, de asemenea, fonduri pentru renovarea clădirii cu scopul conformării la normele igienico-sanitare și al creșterii eficienței energetice.
👉 Rata de finanțare: 100% – nu este necesară contribuție proprie din partea aplicantului.
Ghidul aplicantului și anexele acestuia sunt disponibile la adresa:
Ar putea fi o imagine cu text care spune „Finanțat de Uniunea Europeană NextGenerationEU GUVERNUE OMANIEI Planul NaÈional de Redresare și Reziliență PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ Ghidul beneficiarului ÎN CADRUL APELURILOR DE PROIECTE COD APEL: MS-0001 Pilonul V: Sănătate și reziliență instituțională COMPONENTA: 12- Sănătate INVESTIȚIA: 1. Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești Investiția specifică: 11.1: Cabinete ale medicilor de familie sau asocieri de cabinete de asistență medicală primară”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *