Caiaciștii, premiați de primarul comunei Șoimuș

Caiaciștii au fost premiați de autoritățile locale din comuna hunedoreană Șoimuș. Mihai Săicean și Alexandru Miheț sunt vice-campioni naționali. Aceștia își desfășoară antrenamentele la Baza Nautică de la Şoimuş, fiind îndrumați de către profesorul Alexandru Mureşan.

“Cadeții kaiac 1000 m CNS Cetate Deva Mihai Săicean și Alexandru Miheț vice-campioni naționali au fost premiați și de Primaria Șoimuș pentru rezultatele deosebite. Baza de caiac este în comuna Șoimuș și sperăm în scurt timp să se înscrie și copiii din comună pentru a practica aceasta disciplină sportivă.
Felicitări domnule antrenor Mureșan Alexandru pentru efortul depus pentru a pune pe picioare aceasta bază sportivă”, a transmis Mihai Gabriel Irimie, primarul comunei Șoimuș.

La finalul săptămânii trecute, la baza nautică de la Bascov-Budeasa a avut loc Campionatul naţional de viteză pentru juniori I, II şi cadeţi, la caiac-canoe, competiţie la care au fost prezenţi aproximativ 400 de sportivi de la 35 de cluburi. Cei doi reprezentanți ai CNS Cetate Deva s-au clasat pe locul al doilea, devenind vice-campioni naționali.

 

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.