Trei tineri hunedoreni i-au dat în cap unui bărbat și l-au jefuit

UPDATE: Poliţiștii din municipiul Brad au identificat şi au reţinut preventiv pe cei trei autorii care au tâlhărit persoana în stare de ebrietate din noaptea de 30.07 2018.

Poliţia Municipiul Brad a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Brad, a fost victimă a unei agresiuni.

Din primele investigații, poliţiştii au stabilit că fapta s-a produs în noaptea de 30.07.2018, intervalul orar 03.00-05.00, pe strada Spitalului, din municipiul Brad, iar autorii au profitat de starea avansată de ebrietate a bărbatului, pe care   l-au lovit în zona capului (după ce l-au urmărit din zona unui local în care acesta a consumat băuturi alcoolice) şi i-au sustras  portofelul în care avea 160 de euro, un card bancar şi  documente personale, precum şi o geantă în care avea trei pungi de cafea, un telefon mobil şi alte obiecte personale.

În acest caz, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la agresiunea comisă asupra bărbatului de către personalul medical al Unităţii de Primiri Urgenţă Brad, iar cercetările au fost îngreunate de starea de amnezie temporară a bărbatului.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar în urma cercetărilor au identificat trei tineri din municipiul Brad, unul în vârstă de 20 de ani, altul de 27 de ani şi un minor în vârstă de 16 ani, faţă de care au luat măsura preventivă reținerii pentru 24 de ore.

Cei trei urmează a fi prezentaţi  magistraţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *