Violența domestică face tot mai multe victime!

La data de 29.07.2020, în jurul orei  17:30, Poliția Orașului Călan a fost sesizată telefonic de o femeie în vârstă de 75 de ani, din Călan, cu privire la faptul că soțul ei, în vârstă de 73 de ani,  aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic.

În cauză, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de violența în familie și au emis ordin de protecție provizoriu, faţă de bărbat.

Tot ieri, la ora 21:35, Poliția Orașului Călan a fost sesizată telefonic de femeia de 75 de ani, cu privire la faptul că soțul ei, fiind sub influența băuturilor alcoolice, nu a respectat ordinul de protecție provizoriu emis de Poliția Orașului Călan şi a revenit la domiciliul conjugal, a pătruns în locuință și a spart cu un ciocan butucul ușii de la dormitor, pentru a-și lua haine.

Cu ocazia deplasării la fața locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul  fiind găsit în imobil, deși față de acesta a fost emis ordinul de protecție provizoriu, iar una dintre obligații era de a nu se apropia de imobil și a păstra o distanţa față de victimă.

Prin urmare, poliţiştii au  întocmit un nou dosar penal, de această dată, pentru nerespectarea prevederilor ordinului de protecţie provizoriu.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.