Scandal la o terasă din Călan. Doi bărbați au fost reţinuţi preventiv de poliţişti

La data de 29.07.2020, în jurul orei 16:45, Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată cu privire la faptul că, în fața Pieței Agroalimentare din Călan are loc un scandal. La faţa locului, în cel mai scurt timp s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a identificat doi bărbaţi, ambii din Călan: unul în vârstă de 30 de ani, care a reclamat că a fost tăiat cu un cuțit în zona abdomenului și unul de 40 de ani, care a declarat că a fost lovit cu pumnii de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Călan, în urma unor discuții contradictorii.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei, pentru acordarea îngrijirilor medicale, în timp ce poliţiştii au demarat cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs incidentul şi pentru luarea măsurilor legale.

În urma activităților investigative desfășurate, poliţiştii au stabilit faptul că, în cursul zilei de 29.07.2020, în jurul orei 12:00, pe raza municipiului Hunedoara, a avut loc o altercație verbală între un bărbat de 40 de ani, din municipiul Hunedoara şi bărbatul de 40 de ani, din Călan (care a plecat, la volanul autoturismului său, în viteză, spre orașul Călan).

Hunedoreanul, însoțit de un prieten, s-a deplasat în orașul Călan pentru a purta „o discuție” cu bărbatul de 40 de ani, cu privire la comportamentul avut de acesta, pe raza municipiului Hunedoara. Ajuns în orașul Călan, hunedoreanul s-a întâlnit cu un prieten în vârstă de 35 de ani, din Călan, împreună cu care și-a continuat deplasarea, până la un bar situat în apropierea halei Pieței Agroalimentare Călan.

Ajunși aici, hunedoreanul i-a cerut explicații persoanei vătămate în vârstă de 40 de ani, cu privire la comportamentul avut, dar, în cele din urmă, discuția a degenerat într-o stare conflictuală, hunedoreanul lovind cu pumnul persoana vătămată, timp în care bărbatul de 35 de ani, din Călan, a înjunghiat un bărbat de 30 de ani, din Călan, proprietarul terasei la care a avut loc altercaţia (care încercat să intervină pentru aplanarea conflictului).

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor (cel în vârstă de 40 de ani, din municipiul Hunedoara şi cel în vârstă de 35 de ani, din Călan) fiind reținuți preventiv, pentru 24 de ore şi depuși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Hunedoara, urmând a fi prezentaţi magistraţilor în vederea luării măsurilor preventive.

 

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *