Caloriferele brădenilor se încălzesc

Autoritățile locale din Brad anunță că, începând de luni, 1 noiembrie, se reia furnizarea agentului termic în sistem centralizat. Termica Brad SA este pregătită în urma probelor tehnologice efectuate în ultimele zile, să furnizeze agentul termic în municipiul Brad începând cu data de 1 noiembrie 2021.

În perioada de vară, au fost efectuate lucrările necesare pentru funcționarea sistemului de producere şi transport a energiei termice.

„Eventualele probleme care pot apărea la începerea furnizării vor fi remediate în cel mai scurt timp posibil ! În cazul apariției unor avarii la nivel de condominiu (după gigacalorimetrul de la nivel de bloc), reamintim că responsabilitatea furnizării în apartamente revine proprietarilor, respectiv asociațiilor de proprietari. În această perioadă se desfășoară treptat, umplerea cu apă a coloanelor de încălzire din blocurile de locuințe racordate la sistemul de Încălzire”, arată Florin Cazacu, primarul municipiului Brad.

Stocurile de combustibil asigură funcționarea pentru începutul sezonului rece. Edilii arată că este nevoie și de sprijin financiar din partea Guvernului, pentru municipiului Brad, în vederea asigurării cu combustibil a Centralei Termice din Gurabarza, pe întreaga perioadă a sezonului rece 2021/2022.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *