Camerele de supraveghere și vigilența polițiștilor locali dau roade

Camerele de supraveghere din municipiul Deva, dar și vigilența personalului de la Poliția Locală din municipiul Deva dau roade. În noaptea zilei de 4 iunie 2018, o patrulă a Poliției Locale Deva a prins în flagrant doi tineri care au spart o pizzerie din centrul orașului. Patrulele mobile au fost anunțate de către dispecerul de la sediul Poliției că pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 are loc o spargere. Astfel, echipele mobile s-au deplasat la fața locului și i-au prins pe spărgători în timpul faptei.

”Doi tineri: L.P., în vârstă de 17 ani și B.F.D., în vârstă de 19 ani, reușiseră să spargă geamul de la ușa de intrare în pizzerie și să scoată afară câteva baxuri cu sticle de suc. Când i-au văzut pe polițiști, cei doi au luat-o la fugă.  După o urmărire pe străzile orașului de aproape 20 de minute, polițiștii din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică, Paza Bunurilor i-au găsit pe cei doi spărgători ascunși în curtea unei case din cartierul Progesul. Tinerii au spus că la spargere a participat și L.D., în vârstă de 17 ani care a stat de pază, în timp ce prietenii lui erau în plină acțiune, arată informarea Primăriei Deva.

Cei trei spărgători au fost duși de polițiștii locali la sediul Poliției Municipiului Deva, care va continua cercetările și va lua măsurile legale care se impun. În municipiul Deva sunt montate 64 de camere video care observă permanent tot ce se întâmplă în principalele puncte ale orașului. Cu puțin timp în urmă, de Ziua Poliției Locale, Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea și-a arătat intenția de a suplimenta numărul camerelor video, pentru ca cetățenii să se simtă în siguranță.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.