Căminele culturale nu găsesc constructori

Autoritățile locale din comuna Brănișca încearcă, pentru a patra oară, să găsească o societate care să implementeze un proiect cu finanțare europeană. Un contract de peste 2,7 milioane de lei, finanțat din fonduri europene, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală a fost scos la licitație, pentru a patra oară în ultimii doi ani de autoritățile locale din comuna Brănișca.

Proiectul prevede execuția lucrărilor pentru „Reabilitarea, modernizarea și dotarea căminelor culturale din satele Brănișca și Boz”.

De fiecare dată, procedura a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere a  ofertelor nu au existat ofertanți.

Căminul cultural din satul Brănișca este o clădire care a fost construită în anul 1958, având o suprafață construită de 491 metri pătrați, în timp ce căminul cultural din satul Boz a fost construit în anul 1959 și este în suprafață de 506,50 metri pătrați.

 

Banii pentru realizarea lucrărilor de modernizare și dotare a celor două cămine culturale ar urma să vină prin Programul Național de Dezvoltare Rurală. Cele două cămine culturale au o capacitate de câte 250 de locuri fiecare.

 

Monika BACIU

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *