Campionat de fotbal pentru copii, ediția a III-a

În perioada 01 – 10 februarie 2019, în Sala Sporturilor din Hațeg, Asociația Club Sportiv Masters Sports organizează cea de-a treia ediție a ȚARA HAȚEGULUI JUNIOR’S CUP INDOOR, un campionat de fotbal destinat copiilor de 8 și 13 ani, sub umbrela Federației Române de Fotbal și în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Hațeg, Primăria și Consiliul Local Sîntămăria Orlea, Consiliul Județean Hunedoara, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara, Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara, Asociația Intercomunală Țara Hațegului, Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului – Geoparc Internațional UNESCO, Destinația ecoturistică Țara Hațegului – Retezat și Acerbis, în calitate de partener tehnic.

“Țara Hațegului Junior’s Cup, atât ediția indoor, cât și cea outdoor, a fost o reușită de la bun început. Modul în care sutele de participanți au tratat participarea la competiția organizată de noi, încrederea pe care ne-au arătat-o încă de la început, considerând că Țara Hațegului Junior’s Cup este, cu adevărat, unul dintre evenimentele sportive dedicate fotbalului juvenil cele mai bune din România, ne-au determinat  să continuăm și să să creștem de la un an la altul. După cum se știe, acest turneu de fotbal în sală are ca obiective atât promovarea fotbalului pentru copii, cât și promovarea turistică a Țării Hațegului, iar anul acesta se va desfășura pe parcursul a două week-end-uri, 1 – 3 februarie, respectiv 8 – 10 februarie, pe categorii de vârstă diferite. Pentru buna desfășurare a activităților, doresc să le mulțumesc tuturor partenerilor, sponsorilor și voluntarilor implicați.” – Petru Basarabă, director ȚARA HAȚEGULUI JUNIOR’S CUP INDOOR.

La turneu s-au încris 40 de echipe de la 18 cluburi sportive din 9 județe ale țării (Hunedoara, Alba, Arad, Cluj,Timiș, Mehedinți, Sibiu, Sălaj și București); 7 cluburi sunt din județul Hunedoara (Retezatul Hațeg, Dynamic Lupeni, CFR Simeria, CS Hunedoara, ACS SF Florea Văetuș, SF Damian Militaru și AS Sîntămăria Orlea).

La competiție și la festivitatea de premiere și-au anuntat prezența nume importante din fotbalul românesc, ca Gheorghiță Geolgău si Mihai Stoichiță.

 

 

Echipe participante, 01 -03 februarie 2019

 

Grupa 2006

CFR SIMERIA

AS SÎNTĂMĂRIA ORLEA

BENFICA BUCUREȘTI

ABBA JIBOU

SF DAMIAN MILITARU

SPERANȚA ALBAC

 

Grupa 2008

CFR SIMERIA

SF DAMIAN MILITARU

BENFICA BUCUREȘTI

CS GIROC-CHISODA

SPORT KIDS DR. TR. SEVERIN

ABBA JIBOU

 

Grupa 2010

CFR SIMERIA

RETEZATUL HAȚEG

BENFICA BUCUREȘTI

CS GIROC-CHISODA

ABBA JIBOU

LUCEAFĂRUL DR. TR. SEVERIN

 

 

Echipe participante, 08 – 10 februarie 2019

 

Grupa 2007

 

2007 A

CFR SIMERIA 2007

UTA ARAD ALB

CS HUNEDOARA

RETEZATUL HAȚEG

2007 B

CFR SIMERIA 2008

UTA ARAD ROȘU

SPORT KIDS DR. TR. SEVERIN

SF DAMIAN MILITARU

 

Grupa 2009

CFR SIMERIA

RETEZATUL HAȚEG

AS SÎNTĂMĂRIA ORLEA

LUCEAFĂRUL DR. TR. SEVERIN

INTERSTAR SIBIU

SF FLOREA VĂETUȘ

 

Grupa 2011

CFR SIMERIA

RETEZATUL HAȚEG

GALAXY TIMIȘOARA

ABBA JIBOU

DYNAMIC LUPENI

VIITORUL CLUJ

LPS BANATUL TIMIȘOARA

 

Programul complet al jocurilor se poate vizualiza pe http://juniorscup.ro.

Pentru mai multe detalii și fotografii:

www.facebook.com/MastersSportsHateg

Cristian Pascu, președinte ACS Masters Sports – 0725002982

Petru Basarabă, director Țara Hațegului Junior’s Cup Indoor – 0723 193 510

Anca Rusu, relația cu mass-media – 0747 779 769

foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *