Canalizarea din Deva înfundată de zeci ce metri cubi de cârpe și șervețele umede

În urma ploilor torențiale, canalizarea din Deva a refulat. Sistemul de canalizare a fost obturat și de nenumăratele cârpe și șervețele umede care au fost aruncate în rețea. Angajații de la Apa Prod Deva arată dimensiunea nepăsării abonaților serviciului de apă și canalizare.

„Zeci de metri cubi de șervețele umede și cârpe au ajuns în Stația de Epurare a Apelor Uzate din Deva, în urma ploilor torențiale din data de 19 iulie 2021, așa cum se poate observa în imaginile atașate. Aceste obiecte au fost aruncate de către cetățeni în sistemul de canalizare, riscând blocarea acestuia și apariția inundațiilor în gospodării, subsoluri de bloc sau pe anumite porțiuni de drum. Facem, din nou, un apel la spiritul civic al utilizatorilor sistemului de canalizare și îi rugăm să nu mai arunce în wc șervețele umede, cârpe și scutece”, arată cei de la Apa Prod Deva.

Inclusiv ambalaje de la dulciuri, dar și multe alte lucruri care nu au ce căuta în sistemul de canalizare au ajuns la stația de epurare a apelor uzate.

 

Monika BACIU

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.