Când omul se dovedește mai animal ca animalul! Cu ce s-au lăudat, în transmisie live, doi bărbați ce lucrau ciobani la o stână

Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru schingiuirea animalelor, după ce au luat un câine de pe stradă, l-au bătut, apoi au asmuţit asupra acestuia un câine din rasa Rotweiler. Poliţiştii s-au sesizat asupra acestui caz în condiţiile în care scenele au fost filmate şi transmise live pe o reţea de socializare. Miercuri, la domiciliile suspecţilor au loc percheziţii. Animalul schingiuit, care a scăpat cu viaţă, nu a fost găsit pentru a fi dus la veterinar.

„În această dimineaţă, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Prahova efectuează 3 percheziţii, în oraşul Urlaţi şi într-o comună din judeţ, la domiciliile unor persoane cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de schingiuirea animalelor şi folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea. Din cercetări a reieşit că, la data de 15 noiembrie a.c., doi bărbaţi, de 19 şi 43 de ani, ar fi lovit, în repetate rânduri, un câine, iar ulterior ar fi provocat un alt câine să-l muşte pe acesta”, informează oficialii Poliţiei Judeţene Prahova.
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că dosarul în acest caz a fost deschis după ce poliţiştii au aflat că cei doi au transmis în direct, pe internet, scenele violente.  Bărbaţii, angajaţi ai unei stâne de oi, au luat câinele comunitar şi l-au bătut pe motiv că acesta le-ar fi mâncat nişte găini.
Animalul bătut şi muşcat a scăpat cu viaţă, însă poliţiştii nu l-au mai găsit pentru a-l duce la veterinar.
Cei doi bărbaţi vor fi duşi la sediul poliţiei în vederea audierii şi dispunerii de măsuri legale.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *