26 mai este ziua în care TU, cel considerat „un nimic” ești foarte puternic

Este firesc ca toţi să credem în ţara noastră, în România, şi să ne dorim să ne trăim viaţa aici, pe pământ românesc. Și totuși, ne-au plecat din țară milioanele de români în căutarea unui loc de muncă şi a unui trai decent. Ei au plecat în țări unde copiii sunt educați și protejați în școli și în societate, bolnavii sunt vindecați și nu mor cu zile prin spitale, vârstnicii sunt respectați Au plecat în țări în care nu se moare pe șoselele strâmte și proaste, în accidente rutiere, mai mult decăt dacă ar fi război!

Românii plecați poartă în sufletele lor ţara şi familia pe care au lăsat-o acasă.  Aşteaptă un semn de la noi, din ţară, ca să ia în calcul posibilitatea de a se întoarce şi de a trăi aici. Ura şi violenţa cu care a fost primită diaspora românească în 10 august anul trecut nu trebuie uitate niciodată! Dispreţul pe care îl arată PSD şi ALDE românilor care-şi câştigă în mod cinstit existenţa în străinătate, modul în care aceste partide au lovit la rădăcinile instituţiilor democratice, toate „nefăcutele” guvernelor din ultimii 3 ani ne ţin copiii, prietenii şi apropiaţii departe de ţară. Nu ştiu dacă mai este vreun român rămas în România care să nu aibă vreo persoană dragă plecată din ţară şi care să nu ştie că dacă România scapă de politica acestor partide toxice, altul este drumul ţării noastre! Mulți dintre cei care sunt încă aici stau cu bagajele făcute!

În 26 mai 2019, fiecare dintre noi are şansa istorică şi responsabilitatea de a desprinde România definitiv de vechile metehne şi de a o pune din nou pe calea europeană pe care o merită. Îi îndemn pe români să vină la vot! Cele 10 minute cât ne ia votul valorează cât o ţară!

Haideţi să le arătăm celor care ne consideră „un nimic” că puterea unei ţări stă, de fapt, în votul nostru.

În ceea ce mă privește, mizez pe o prezenţă ridicată a cetăţenilor români la alegerile şi la referendumul de duminică, 26 mai 2019, şi cred că o întoarcere a României la calea europeană, la democraţie, la statul de drept şi la economia liberă ar stimula românii plecaţi la muncă în străinătate să se întoarcă acasă şi să-şi construiască viitorul în ţara lor.

 

Eleonora-Carmen HĂRĂU

Senator PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *