Carmen Hărău a predat mandatul de președintă a OFL județul Hunedoara. Noua președintă a femeilor liberale hunedorene e Maria Czane

După aproape un deceniu în fruntea femeilor liberale, fostul senator de Hunedoara Carmen Hărău a predat mandatul de președintă a Organizației Femeilor Liberale județul Hunedoara. Evenimentul a avut loc vineri, 28 octombrie 2022, la Centrul Cultural Drăgan Muntean din Deva, unde a avut loc Conferința județeană de alegeri a OFL Hunedoara. Noua președintă OFL Hunedoara este Maria Czane, directoarea filialei hunedorene Poșta Română.

La eveniment au participat, ca invitați speciali, Alina Gorghiu, președintele Senatului României, Daniela Nicolaescu, secretar de stat în Ministerul Economiei și Lucian Heiuș, președintele ANAF.

Iată mesajul lui Carmen Hărău, transmis echipei care rămâne să ducă mai departe activitatea OFL Hunedoara:

„Vineri, 28 octombrie a.c., în cadrul Conferinței de alegeri OFL Hunedoara, după aproape 10 ani, am predat mandatul de președintă a Organizației doamnei Maria Czane, directoarea filialei Poșta Română din județ.
Decizia mea de a nu mai candida se înscrie, firesc, pe linia începută acum doi ani, când am anunțat că nu mă voi mai înscrie în competiția electorală pentru a dobândi un alt mandat parlamentar.
Le mulțumesc colegelor cu care am lucrat frumos și dedicat între hunedoreni, pentru hunedoreni.
Am alinat vârstnici aflați în suferință și uitare, ne-am jucat cu copii, iar pe unii dintre cei harnici cu familii nevoiașe i-am ajutat să nu abandoneze școala, am întreprins campanii de controale medicale gratuite ajutând oameni să primească semnalul că au o problemă medicală și femei să trăiască rămânând învingătoare ale cancerului lângă familiile lor, am îndemnat și am ajutat tinerii să fie buni meseriași, am instituit bursa “I.C. Brătianu” pentru studenți merituoși, am promovat istoria locală și eroii…
Am făcut în cadrul OFL genul acela de politică în care merită să investești ani prețioși de viață, cea care lasă #UrmeBunePeLume
Prietenia colegelor și a hunedorenilor cu care am interacționat în tot județul a fost o sursă importantă de energie pentru munca grea din parlament, pentru a duce la capăt multe proiecte legislative bune în folosul hunedorenilor.
Doresc succes Biroului Politic nou ales și las aici raportul de activitate al vechii echipe, prezentat în imagini:”

________

Noul Birou Judeţean OFL, filiala Hunedoara:

Președinte OFL, filiala Hunedoara:
Czane Maria

Prim-vicepresedinte:
Huzoni Marina
Lăsconi Aura
Vicepreședinte:
Bozdog Daniela
Buzatu Carmen
Carașcă Andreea
Cărăbaș Adriana
Dragoș Antuanela Maria
Herbai Tatiana Voichița
Luca Ana
Mateș Monica
Muzicaș Alina
Petcu Andreea
Președinte CJRS
Balea Tomescu Luchiana
Trezorier
Dancoș Viorica

Membru:
Ardelean Sălășan Paula
Băloiu Maria
Bistrian Olga
Burlacu Anița
Cărăvan Maricica
Căsălean Mihaela
Chira Adriana
Chirițescu Dana
Gearbă Anca Rodica
Iloiu Andreea
Lascău Tatiana
Meștereagă Elena
Mihu Maria
Miron Emilia
Monda Nelu
Pătrui Lavinia
Poenetiu Mariana
Pop Niculina
Țebieș Voichița
Vlad Cristina

 

Vom reveni cu imagini de la eveniment în jurnalele noastre INFO HD TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *