Carmen Hărău: “Momentul Zero a fost acum 29 de ani!”

Acum 29 de ani, la Timișoara, niște mame își așteptau acasă puii, niște copii își așteptau acasă părinții, niște soți își așteptau acasă jumătățile de care juraseră că „numai moartea” îi va despărți. N-aveau să-i mai vadă vii vreodată! Unora nu li se vor mai recupera nici trupurile, mistuite hoțește în crematoriu, pentru a  se ascunde crima, pentru a se ascunde vina. Mai mult de 100 de manifestanți au fost răpuși de gloanțe, la adăpostul nopții, pe străzile orașului. Începea Revoluția, iar libertatea se cerea plătită cu sânge!

Azi, chiar în aceste zile, România este sugrumată prin discursurile schizoide ale liderilor celor două partide, PSD și ALDE, care conduc România. Se pomenește tot mai frecvent despre nevoia unui „moment zero” pentru toți infractorii din România, pentru ca hoțiile lor să fie uitate, și, eventual, hoții să o ia de la capăt nestingheriți. State paralele, servicii secrete, corporații și Soroși închipuiți sunt invocați ca vinovați pentru faptul că ei, hoții, s-au ghiftuit decenii la rând din buzunarele românilor și din avuția națională construită în ultimii 50 de ani. Li se cere românilor să accepte un moment zero pentru averile uriașe dosite prin țările calde, acolo unde corupții români joacă hora unirii !

Cu un tupeu uriaș, “Momentul zero”, cel din decembrie 1989, este trimis în uitare, dorindu-se înlocuirea cu un “moment zero” prin care să se legitimeze furtul din ultimii 29 de ani! În decembrie 1989 s-a plătit cu sângele tinerilor înlăturarea celui mai sinistru regim, dar și eliminarea hoției asistate de partidul unic de guvernare. În 1989 s-a plătit cel mai prețios tribut pentru libertate și pentru drepturi civile visate de decenii. Iar liderii PSD vin, tocmai în aceste zile sfinte pentru democrația românească, și strigă cât îi țin plămânii că vor grațiere pentru hoți și criminali și amnistie pentru corupți!

Vreți momente zero, domnilor și doamnelor miniștri? Atunci hai să vedem de problemele reale ale românilor,în legătură cu care care n-ați făcut mai nimic de peste 2 ani : educație, sănătate, infrastructură!

Nu pângăriți memoria miilor de eroi, nu pângăriți curajul milioanelor de români care au ieșit atunci în stradă, în toate orașele țării, scandând: “Copiii noștri vor fi liberi!” și “Vom muri și vom fi liberi!”  Nu ne faceți să ne temem acum de ideea că veți arunca România într-o aventură sinistră, mai mult decât ne-am temut atunci de gloanțe!

Opriți-vă!

 

Senator PNL – Eleonora-Carmen HĂRĂU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *