Castelul Corvinilor, printre cele mai căutate destinații din România pe Google Maps

Castelul Corvinilor se află, alături de Castelul Bran și Castelul Peleș, pe lista celor mai căutate locuri pe Google Maps. Statistica întocmită arată că cele trei locații se află, în primele 10 luni ale anului, în lista celor mai căutate destinații din România.

„În special în perioada sărbătorilor şi mini-vacanţelor, locuri precum magazine sau restaurante tind să devină aglomerate. Unii vor să evite aglomeraţia – cum ar fi în magazine sau mijloace de transport, alteori oamenii caută momentele când este cea mai multă lume, cum ar fi în baruri. Pentru a afla informaţii despre gradul de ocupare al unui loc de pe Google Maps, trebuie doar să accesezi locul respectiv şi să faci scroll până la secţiunea „Ore de vârf”, unde sunt afişate aceste informaţii, pe zile ale săptămânii şi intervale orare. Google a lansat instrumentul ‘Area Busyness’, care arată gradul de aglomerare în diferite părţi ale oraşului. Poţi astfel să eviţi aglomeraţia sezonieră din jurul unor locuri precum patinoarul sau târgul de Crăciun”, arată un comunicat al Google.

În România, obiectivele culturale cu cele mai mari note pe Google Maps sunt, în ordine: Colecţia Ţiriac, Ateneul Român şi Teatrul Naţional Bucureşti.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.