A căzut de la etaj în timp ce lucra la propriul apartament

UPDATE_2: Bărbatul care s-a prăbușit de la etajul al doilea al unui imobil din Lupeni a decedat. Leziunile suferite de acesta au fost incompatibile cu viața. Inițial, bărbatul a fost transportat la Spitalul municipal Lupeni, după care a fost transferat la Spitalul de Urgență din Petroșani. Medicii petroșăneni s-au luptat, în zadar, să il salveze pe bărbat, acesta decedând la câteva ore de la impactul cu solul.

UPDATE_1: Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță, bărbatul în vârstă de 61 de ani a suferit un traumatism cranian sever, fractura craniană, fracturi costale. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgență Petroșani.

 

Un bărbat din municipiul Lupeni a căzut de la etajul 2. Bărbatul este proprietarul apartamentului. Potrivit informațiilor, în apartament ar mai fi fost și angajații unei firme care montau geamuri termopan.

“Ancheta o realizează Poliția, nefiind accident de muncă”, a declarat Sorin Istrate, purtător de cuvânt al ITM Hunedoara.

Bărbatul lucra pe o schelă, când s-a dezechilibrat şi a căzut în gol. La fața locului s-au deplasat reprezentații Serviciului Județean de Ambulanță, care l-au resuscitat, bărbatul fiind găsit în stop cardio- respirator. Victima a fost transportată de urgenţă la CPU Lupeni.

 

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.