Ce a făcut un tânăr hunedorean de a ajuns pe mâna poliției

La data de 12.08.2021, în jurul orei  00:35, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată despre faptul că, la o adresă din municipiul Hunedoara, se tulbură liniștea prin muzică la intensitate ridicată.

Patrula de poliţie deplasată a constatat că cele sesizate se confirmă, stabilind că un tânăr de 21 de ani, locatarul unui apartament, asculta muzică la intensitate ridicată, fapt pentru care a fost sancționat contravențional, conform Legii 61/1991, cu amendă în cuantum de 500 de lei.

În jurul orei 01:05, în momentul plecării de la fața locului a patrulei, la finalizarea intervenției, poliţiştii au auzit un zgomot în partea din spate a autospecialei. Poliţiştii au coborât din autospecială şi au constatat că tânărul,  fiind nemulțumit de măsura luată împotriva sa, a aruncat cu o piatră în direcția autospecialei de poliție, lovind haionul  acesteia și provocând o zgârietură a vopselei, după care s-a refugiat în locuința sa, de unde (de la fereastra locuinței) a continuat să profereze  injurii și cuvinte jignitoare la adresa agenţilor de poliţie.

Cel în cauză a fost condus la sediul  Poliției Municipiului Hunedoara, unde a fost audiat pentru comiterea infracţiunii de distrugere, ulterior poliţiştii luând, faţă de acesta, măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore,  tânărul fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.