Au pus în pericol siguranţa rutieră hunedoreană

În data de 12.08.2021, în jurul orei 23:25, poliţiştii au fost sesizați despre  faptul că, pe DN 66A, în localitatea Câmpul lui Neag, s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție rutieră, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o autoutilitară răsturnată în albia râului Jiul de Vest .

În urma accidentului  rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei, un bărbat de 52 de ani, din Uricani, care se afla singur în autoutilitară și care a declarat că a pierdut controlul autoutilitarei într-o curbă și  s-a răsturnat cu aceasta în albia râului Jiul de Vest .

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, aparatul etilotest  indicând un rezultat de 0,96 mg/l, alcool pur în aerul expirat .

În data de 13.08.2021, în jurul orei 01:40, un tânăr de 20 de ani, din municipiul  Vulcan, a condus un autoturism pe strada Merișori, din municipiul Vulcan, unde a pierdut controlul asupra volanului și a lovit cu autoturismul gardul unui imobil (în urma evenimentului rutier nu au rezultat victime). În cazul tânărului, aparatul etilotest a indicat o concentraţie, în aerul expirat, de 0,83 mg/l.

În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *